مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری امروز گزارشی از فعالیت‌ها و محصولات اندیشکده‌های کشور درباره مسائل کووید-۱۹ را منتشر کرد؛ در حوزه فناوری "مرکز پژوهشی آرا" بیشتری میزان مشارکت را در تولید محتواهای فناورانه مرتبط با کووید-۱۹ را داشته است.

به گزارش خبرنگار علمی خبرگزاری تسنیم؛ مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری امروز گزارشی از فعالیت‌ها و محصولات اندیشکده‌های کشور درباره مسائل کووید ۱۹ را منتشر کرد؛ گزارش حاضر با هدف مروری اجمالی بر محتواها و محصولات تولیدشده توسط اندیشکده‌ها، مراکز تحقیقاتی و موسسات برتر کشور تا نیمه آذرماه ۱۳۹۹ صورت گرفته است.

در دسته‌بندی صورت گرفته،‌ محتواها در هشت حوزه اصلی اقتصادی، اجتماعی،‌ آموزش و پرورش، بهداشت و درمان،‌ ارتباطات و رسانه،‌ فناوری،‌ مدیریت و سیاست‌گذاری و امنیتی و بین‌المللی دسته‌بندی شده‌اند.

اندیشکده‌ها و مراکز تحقیقاتی موجود در این گزارش عبارتند از: مرکز پژوهشی آرا، پژوهشکده سیاست‌پژوهشی و مطالعات راهبردی حکمت، موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی، فرهنگستان علوم پزشکی، انجمن علمی اپیدمیولوژیست‌های ایران، پژوهشکده دیاران،‌ اندیشکده حکمرانی دانشگاه شریف، مرکز پژوهش‌های مجلس، مرکز توانمند‌سازی حاکمیت و جامعه، اندیشکده سیاست‌گذاری اقتصادی تهران، پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری،‌ ستاد سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری، مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری.

در حوزه فناوری "مرکز پژوهشی آرا" بیشتری میزان مشارکت را در تولید محتواهای فناورانه مرتبط با کووید-۱۹ را داشته است؛ گزارش‌های "نوبت مدیران ارشد فناوری اطلاعات است؛ رهبری در موج اول بحران کرونا ویروس" و "فناوری تحویل درب منازل در زمان شیوع بیماری کرونا،‌ شهرهای چین را سرپا نگه داشته است"  از سلسله گزارش‌های مهم و راهبردی این مرکز پژوهشی است که در  گزارش مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری نیز آمده است.

"

معجزه فناوری در تایوان" از اندیشکده حکمرانی شریف و "سیاست‌های مشق فناوری در مقابله با کرونا" از مرکزپژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری، از دیگر گزارش‌های فناورانه در حوزه کووید ۱۹ است که در گزارش مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری آمده است.

 

درج دیدگاه

چالش امنیتی
سوال امنیتی، جهت تشخیص هویت انسانی کاربر.