احمد فلاحی دانشپذیر دوره آزاد حکمرانی انرژی از پروژه سیاستی با موضوع "تجدید ساختار صنعت هسته ای کشور در راستای دستیابی به اهداف عالی نظام با تکیه بر توان داخلی و استفاده از تجارب کشورها ی خارجی" دفاع کرد. به دلیل اهمیت موضوع که در حوزه هسته ای بود زمان مورد نظر برای ارائه ایشان به همراه پرسش و پاسخ به مدت ۴۰ دقیقه در نظر گرفته شد. بعد از پایان ارائه، اساتید حاضر در جلسه به طرح سوالات خود پرداختند. در ابتدا، آقای دکتر عظیم زاده که به عنوان استاد مشاور حضور داشتند، به کمبود منابع اطلاعاتی جهت جمع آوری داده های مورد نیاز اشاره کرده و خاطر نشان کردند که این پژوهش می تواند زمینه ساز سایر پروژه ها در آینده گردد.
همچنین آقای دکتر مرتضایی مدیر گروه و استاد راهنمای پروژه، به اهمیت ادبیات اشاره کردند و بیان داشتند که باید به سمت کارهای بیشتر در این حوزه و ساختار صنعت هسته ای کشور حرکت کرد. این پژوهش یک مسیر و باب برای فتح قله های بعدی است. هر چند جمع آوری اطلاعات در این صنعت بسیار سخت است.
در ادامه آقای دکتر محمدی که به عنوان نماینده اندیشکده اسما و از داوران این پروژه حضور داشتند، به حوزه سیاست گذاری و تنظیم گری در صنعت هسته ای کشور اشاره داشتند. ایشان فرمودند که باید در بحث سیاست گذاری به محدودیت ها و تحریم ها نیز توجه داشت. باید در تصمیم گیری ها متغیرهای محیطی را نیز در نظر گرفت. در پایان اساتید جهت اعلام نظر و تعیین نمره دفاع لحظاتی گفتگو کردند و نمره نهایی اعلام شد.
سومین دوره کانون ارزیابی با حضور متقاضیان دوره حکمرانی علم و فناوری و اساتید ارزیاب در دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران برگزار شد. اندیشکده اسماء به منظور تسهیل و برگزاری هرچه دقیق تر فرایند جذب دانشپذیر، به صورت مجزا برای هر دوره حکمرانی کانون ارزیابی برگزار میکند. کانون ارزیابی شامل دو بخش مصاحبه شایستگی های عمومی و شایستگی های تخصصی است.
این مصاحبه ها توسط متخصصان و خبرگان هر حوزه انجام می گیرد. در این دوره بخش ارزیابی شایستگیهای عمومی با حضور دکتر محمدی و دکتر حاجبی و بخش ارزیابیهای تخصصی با حضور آقای دکتر عسکریان مدیر گروه علم و فناوری برگزار شد. زمان هر مصاحبه۲۰ دقیقه در نظر گرفته شده و در نهایت بعد از اتمام مصاحبه و جمع بندی امتیازات متقاضیان، پذیرفته شدگان مشخص و نتایج مصاحبه بعد از یک هفته به آنها اعلام می گردد. لازم به ذکر است در حال حاضر دوره حکمرانی علم و فناوری ۲ کد فعال دارد که ۱ کد در آستانه فارغ التحصیلی و شرکت در آزمون جامع هستند. هم اکنون بیش از ۳۰ نفر دانش پذیر در این رشته در حال تحصیل هستند.
دکتر علی اصغر پورعزت؛ رئیس دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران از اندیشکده های مستقر در پارک اندیشگاهی دانشگاه تهران بازدید کردند.
در این بازدید دکتر حامد زرگر؛ مشاور رئیس دانشگاه تهران الگوها و روشهای مطالعاتی نوینی را تشریح کردند که این اندیشکدهها در پیشبرد اهداف راهبردی شان از آن بهره می برند.
دکتر زرگر با تاکید بر شیوههای جدید رویکرد حل مسئله در این پارک اندیشگاهی تصریح کردند، به محض اینکه مسئلهای توسط نهاد یا سازمان به ما ارجاع شود؛ در دستور کار قرار میگیرد و حول آن موضوع میز تخصصی با سیاستپژوهان و خبرگان اندیشمند آن حوزه تشکیل شده و در کوتاهترین زمان ممکن که اغلب کمتر از هفت روز است پاسخ مناسب تولید شده و به نهاد یا سازمان مربوطه ارائه میشود. دکتر پورعزت نیز ضمن ابراز خرسندی از عملکرد اندیشکدههای مستقر در این مجموعه بر همکاری دوجانبه دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران و پارک اندیشگاهی دانشگاه تهران تاکید کردند. در این دیدار؛ دکتر رضا امیدی فر، معاون اجرایی دانشکده حکمرانی دانشگاه تهران نیز دکتر پورعزت را همراهی کردند.
گالری تصاویر