در یازدهمین نشست آنلاین مرکز پژوهشی آرا بررسی می شود؛
فناوری های زیستی؛ موتور محرک تحقق حکمرانی فناورانه
مرکز پژوهشی آرا در یازدهمین نشست از سلسله نشست های حکمرانی فناورانه، به سراغ فناوری های زیستی رفته است.
در این نشست که سه شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰ رأس ساعت ۲۳ از طریق صفحه اینستاگرام مرکز پژوهشی آرا قابل مشاهده است، دکتر حسن جلیلی، مدرس دانشگاه و دکتر جلیل فلاح، محقق شرکت به بان فارمد در گفت و گو با ابوطالب صفدری، نویسنده و پژوهشگر حوزه سیاستگذاری و کارشناس میزبان نشست، به بررسی جایگاه فناوری های زیستی در عرصه حکمرانی و سیاستگذاری کشور پرداخته اند.
گفتنی است طبق اسناد برنامه های توسعه، جمهوری اسلامی ایران باید در پایان برنامه ششم به ۳ درصد از سهم بازار جهانی زیست فناوری دست می یافت.
نشست های آنلاین حکمرانی فناورانه به همت اندیشکده های مرکز پژوهشی آرا در صفحه اینستاگرام مرکز پژوهشی آرا به آدرس ararc_ir منتشر می شود.
در دهمین نشست آنلاین مرکز پژوهشی آرا مطرح شد؛
اپراتورها و پیام رسان های داخلی بازیگران مهم تحقق حکمرانی فناورانه
دهمین نشست از سلسله نشست های حکمرانی فناورانه مرکز پژوهشی آرا، به نقش اپراتورها و پیام رسان های داخلی در تحقق حکمرانی فناورانه می پردازد.
در این نشست که سه شنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ رأس ساعت ۲۳از طریق صفحه اینستاگرام مرکز پژوهشی آرا قابل مشاهده است، دکتر رضا توکلی مدیرعامل تالیا و مهندس میثم عسگری مدیرعامل پیام رسان آیگپ در گفت و گو با ابوطالب صفدری، نویسنده و پژوهشگر حوزه سیاستگذاری و کارشناس میزبان نشست، به واکاوی نقش داده های اطلاعاتی در عرصه حکمرانی و سیاستگذاری کشور پرداخته اند.
گفتنی است به اذعان اغلب کارشناسان، حکمرانی در عرصه داده های اطلاعاتی یکی از اساسی ترین پیش نیازهای حکمرانی فناورانه به شمار می رود.
نشست های آنلاین حکمرانی فناورانه به همت اندیشکده های مرکز پژوهشی آرا در صفحه اینستاگرام مرکز پژوهشی آرا به آدرس https://www.instagram.com/ararc_ir/ منتشر می شود.
بررسی فناوری های حکمرانی در شرایط بحران در نشست مرکز پژوهشی آرا
ششمین نشست از سلسله نشست های حکمرانی فناورانه مرکز پژوهشی آرا، شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ با موضوع «فناوری های حکمرانی در شرایط بحران» از طریق صفحه اینستاگرام این مرکز پخش می شود.
در این نشست حمید محمدعلی زاده، مدیرعامل مدرسه حکمرانی اسما و محمدحسین مسجدی، پژوهشگر علم داده به همراه دکتر ابوطالب صفدری، نویسنده و پژوهشگر حوزه سیاستگذاری ضمن تبیین الزامات مدیریت در شرایط بدآیند، به بررسی فناوری های کاربردی در مواجهه با بحران پرداخته اند. گفتنی است در ادبیات حکمرانی، شرایط بدآیند، مجموعه شرایطی است که مدیریت بحران را سخت تر از وضعیت طبیعی و پایان بحران را غیرقابل پیش بینی می کند.
نشست های آرا پلاس به همت اندیشکده های مرکز پژوهشی آرا رأس ساعت ۲۳ در صفحه اینستاگرام مرکز پژوهشی آرا به آدرس https://www.instagram.com/ararc_ir/ برگزار می شود.
چهارمین نشست از سلسله نشست های حکمرانی فناورانه مرکز پژوهشی آرا، سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ از طریق صفحه اینستاگرام این مرکز پخش می شود.
در این نشست که با موضوع نسبت فناوری در حکمرانی شهری برگزار می شود، دکتر پرویز آقایی پژوهشگر حوزه برنامه ریزی شهری، دکتر مازیار نبی زاده پژوهشگر حوزه شهرسازی و دکتر علی بیات کارشناس اقتصاد دیجیتال به عنوان میهمان حضور دارند و با دکتر ابوطالب صفدری، نویسنده و پژوهشگر حوزه سیاستگذاری و کارشناس میزبان نشست ها در خصوص جایگاه فناوری در حکمرانی شهری و وضعیت کنونی کشورمان در این حوزه به بحث و تبادل نظر می پردازند.
نشست های آرا پلاس به همت اندیشکده های مرکز پژوهشی آرا در شب های ماه مبارک رمضان رأس ساعت ۲۳ در صفحه اینستاگرام مرکز پژوهشی آرا به آدرس https://www.instagram.com/ararc_ir/ برگزار می شود.